Baby haakpatroon, jouw baby in een gehaakt zomervestje

Zin in de zomer hadden we al héél lang! En haken natuurlijk. Haken is fijn, je kunt het overal doen, het werkt ontspannend. Heerlijk even zitten en zien dat je haakwerk al flink opgeschoten is. Koffie of thee erbij, een smoothie of een ander gezond spulletje.

Baby Haakpatroon

Op internet vind je allerlei eenvoudige haakpatronen. Te moeilijk, te lang of bij nader inzien toch geen tijd of zin? Vraag je moeder, je oma of een tante of zij iets voor de baby haakt. Hier is een leuk gratis haakpatroon van een super snoezig babyvestje. En een leuk mutsje. Je vind het op de website van Garnstudio.

Baby Haakpatroon

Je kunt direct aan de slag mits je het katoen al in huis hebt, door het haakpatroon te downloaden als een pdf-file. Het vestje kan worden gehaakt in de maten 50 t/m 104. Het mutsje kan tot een hoofdomtrek van 52 cm.

Het haakvoorbeeld is in de kleur naturel maar niets weerhoudt jou ervan om het in fluo roze of stoer blauw te (laten) maken!

Bron: Haakpatroon baby

0 Reactie

Zomer, zin in fleurige en kleurige geboortekaartjes

Ja!  Het gezellige team van designers van Baby-cards.nl heeft een veertigtal nieuwe kaartjes ontworpen. Je kunt nu uit nog meer kaartjes kiezen.  Veel verschillende stijlen designs, daarom is het soms zo lastig een keuze te maken!

Vandaag een fleurige selectie omdat het bijna zomer is!  Zo laten we je de veelzijdigheid van onze collectie zien.

Geboortekaartjes bloemen vrolijk

De ontwerpers hebben een scherp gevoel voor rustige stijlvolle designs zoals bijvoorbeeld het aarbeitje met strikje, kaartnummer R-2804. Ook vind je op onze website wel wat klassiekere designs. Hier heb ik het voorbeeld van het geboortekaartje met de krans van bloemen gekozen (R-2795). Een pasgeboren baby is een feest, de romantische bloemenkrans om een mooie heldere foto heen maakt een kaartje écht af.

Niet hip genoeg? De designers kunnen heel creatief zijn met bloemen hoor! Dat zie je aan het kaartje Dots &Flowers (R-2806) met de voornaam Isa.

geboortekaartjes vrolijk met bloem

Op welke plaats moet nu de foto? Dat hangt helemaal van jou af. Baby-cards.nl ontwerpt vaak kaartjes waarop ruimte is voor één of meerder foto’s. Vind je het gepaster om géén foto op de voorzijde van het kaartje te plaatsen, vraag ons naar de mogelijkheden door ons even te bellen of te mailen met je vraag. Zo kun je in de bloemenkrans geen foto maar een persoonlijke geboortetekst plaatsen.

Onze designers maken de binnenzijde van het kaartje prettig leesbaar en geschikt voor één of meerdere foto’s. Maar wist je dat je altijd extra foto’s kunt toevoegen op onze kaartjes? In onze kaartjesmaker kan dat met één, nou  ja.. hooguit enkele klikken. Op het kaartje Het is een meisje (R-2802) past de foto mooi bij de stijl van het kaartje. En zo zijn er nog honderden prachtige kaartjes!

Wij zijn benieuwd, bloemen op jouw geboortekaartje? Zo niet, welke designs zou jij graag op Baby-cards.nl zien?

0 Reactie

Taart met een kaarsje?

Al weer een jaartje erbij? Niets gezelliger dan op je verjaardag al je vriendjes om je heen in je eigen huis!

Taart met een kaarsje

Kaarsjes blazen. Tekeningen krijgen. Kadootjes uitpakken. Lekker smullen van door papa en/of mama zelf gebakken taart. Dolle pret met alle spelletjes die mama en papa voor jullie hebben bedacht.
Wat dacht je van koekhappen, touwtrekken, bliklopen, grabbelen, ballonprikken, blindemannetje spelen en schatzoeken? Ter afsluiting van het groot festijn een groepje blozende wangen rondom een schatkist gevuld met zakjes snoep.

En vergeet de voorpret niet met het samen maken van een mooie verjaardagskaartje (als herinnering). Zelf te knippen, plakken en tekenen, of in onze kaartjesmaker met een leuke foto, en wellicht een schatkaart met de eerste aanwijzingen voor de genodigde piraatjes.

piraat-R-1288-f1

Veel plezier samen!

0 Reactie

Fijne Valentijnsdag!

Baby-cards.nl hoopt dat je een heerlijke dag hebt. Wij wensen je een mooie romantische avond!

Natuurlijk wensen we ook alle Valentijnen een fijne naamdag!

Fijne Valentijnsdag en avond

Wist je trouwens dat je op Baby-cards.nl ook trouwkaartjes kunt personaliseren? En menukaarten en tafelkaarten…. En er komen in de loop van 2013 nog heel veel meer kaartjes bij!

0 Reactie

Romantische houten babybedjes: maan en boom

Weg uit de realiteit van alledag. Een unieke ruimte voor de baby en jezelf! Je wilt een bijzondere babykamer met een super design dat je alle beslommeringen doet vergeten. Het ledikant, de kledingkast en de commode hoeven al lang niet allemaal van dezelfde serie te zijn. Leuker is om op zoek te gaan naar je eigen stijl! Zelf meubels en kleuren combineren.

Het oude maar vertrouwde hout is trendy vanwege zijn rubuustheid. Je ziet natuurlijk vaak hout in stoere kamers maar hout zorgt ook voor romantische en natuurlijke sfeertjes! Wij vonden deze twee romantische houten babybedjes voor je. Nee, prijzen weten we niet..het is gewoon voor de inspiratie.

baby bedje hout boom maan

Een maan als ledikantje, paste ik daar zelf nog maar in! En een bedje in een boomstam. Dat heeft wel wat van een boomhut, ook zo spannend voor kinderen. In beide babybedjes is je baby zo vertrokken naar dromenland!

In welke kamer zie je jezelf je baby verzorgen? En heerlijk dagdromen….boom of maan?

Foto’s : Maan, boom.

 

0 Reactie

Jongen of meisje Cake pops!

Jongen of meisje, weet je het al? Een leuke manier om je vrienden en vriendinnen te verrassen met een feestje ter gelegenheid van je zwangerschap is een gender reveal party. Een mooie grote lekkere taart die een roze of blauwe vulling heeft die je aan de buitenkant niet ziet. Als de taart wordt aangesneden is iedereen direct op de hoogte van het geslacht van de baby.

Een gender reveal kan ook met Cake pops!

pop cake party gender reveal

Cake pops jongen of meisje?
Nog leuker voor de broertjes of zusjes en andere kinderen uit de familie zijn de gender reveal Cake pops! Geef ze de vrije hand om de cake pops te versieren. De makkelijkste manier om Cake pops te maken is met een Cake pop machine maar in de oven gaat het ook prima.

De vraag is natuurlijk wel of je kinderen het grote geheim van het geslacht van de baby wel kunnen bewaren? Mmm..toch maar even over nadenken dan. Beter om een vriendin of partner in te schakelen om de Cake pops te maken.

Pop cake gender reveal meisje jongen

En..ben jij handig met Cake pops? Heb je een machine of doe je het in de oven? Lijkt het je leuk om met Cake pops het geslacht van je baby bekend te maken? Tips zijn welkom!

Foto’s :  Foto 1,  Foto 2, Foto 3 en foto’s onderaan

1 Reactie

Baby-cards.nl wenst je een fijn 2013!

happy new year 2013

0 Reactie

Babyvoetjes, ideeën voor het maken van foto’s

Baby-cards.nl is specialist in het online maken van geboortekaartjes met een foto. Vaak kun je meerdere foto’s uploaden op een kaartontwerp dat wij al voor je klaar hebben gemaakt. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om extra foto’s of afbeeldingen up te loaden daar waar je wilt.

Babyvoetjes
Foto’s van babyvoetjes horen daar bij. Net als foto’s van babyhandjes. In deze blogpost ben ik op zoek gegaan naar foto’s van babyvoetjes. Wij hopen dat je hier inspiratie vindt voor het maken van je eigen foto’s. Je kunt maar beter je ideetjes klaar hebben ! Als de baby er is, meerdere foto’s maken zodat je een ruime keuze hebt!

Hieronder zie je aantal foto’s met de voetjes en de handen van de ouder in de vorm van een hartje. Op de linkerfoto zie je dat de handen van de beide ouders een hartje om de babyvoetjes heen vormen. Een hartje is altijd lief!

babyvoetjes foto afbeeldingen

De tweede serie ! Een of twee voetjes in de hand van de moeder of de vader!

babyvoetjes

Als laatste nog meer manieren om de babyvoetjes te fotograferen. Moeder in een liggende positie met de babyvoetjes boven haar. Close up van de voetjes en op de achtergrond het lijfje van de baby. Of de babyvoetjes tegen een effen achtergrond (hieronder zwart).

baby voetjes

Stem de sfeer en kleur van de foto’s af op het ontwerp van jouw geboortekaartje. Zwart/wit, sepia of heerlijke netgeboren babyroze babyvoetjes! Zorg altijd voor heel goed belichte foto’s. En let er op dat je niet te veel licht/donker contrast creëert want dan vallen sommige kleuren weg (kleuren worden te wit of te donker).

Nu al wat ideetjes gekregen? Deze foto’s zagen wij op Pinterest.com. Vertel eens, wat is jouw inspiratie voor het maken van je foto’s, babyvoetjes, babyhandjes? Hoe wil je die in het ontwerp van je geboortekaartje gaan gebruiken?

 

0 Reactie

Mooie baby foto’s, jouw cadeautje voor de kerst!

Ben je al in de kerststemming? In de weer met recepten, koken en vooral kopen? Neem even een kopje thee of iets anders en ga er bij zitten. Als cadeautje vandaag voor jouw mooie en grappige baby foto’s helemaal honderd procent kerst! Leuke inspriratie voor als je zelf nog foto’s wilt maken van je baby en de gezellige kerstsfeer in jouw huis!

Alle baby foto’s hebben een nummer, er zijn 4 foto’s. Welke vind jij het leukst? Schrijf een berichtje en kom later nog eens terug om te zien of anderen het met je eens zijn!

Baby foto 1. Ik zit in de kerstmand met kerstmuts!
Grappige baby fotos

Baby foto 2. Ik ben 99% nice!
Baby fotos

Baby foto 3. Ik heb een heel klein rood kerst strikje!
Mooie baby fotos

Baby foto 4. Ik sta (!) met mijn unieke kerst beenwarmers bij de kerstboom!

Baby fotos grappig

Hier vonden wij de baby foto’s : Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4

Fijne feestdagen als we je niet meer spreken! Wij vinden foto 4 het leukst!

 

0 Reactie

Geboortekaartje: voorbeeldteksten voor het bezoek

Net bevalllen? Iedereen is welkom om naar de baby te komen kijken! Iedereen? Ouders schrijven vaak een tekst over de (beperkte) bezoektijden op het geboortekaartje. Maar in welke stijl wil je die tekst? Grappig, eenvoudig, kort, met de papa erbij? Een tekst over de beschuit met muisjes?

Tekst bezoek geboortekaartje

Wij hebben heel veel voorbeelden voor je op een rijtje gezet.  Ze staan gewoon in alfabetische volgorde.  Er staan geen teksten bij over speciale bezoektijden in verband met een verblijf in het ziekenhuis. Ook die zullen we eens op een rijtje moeten zetten!

Jouw aanvullingen op dit lijstje thuisbezoek teksten zijn natuurlijk van harte welkom!

 • Als je de baby wilt zien, graag van tevoren even bellen.
 • Als je dit kleine meisje wilt komen bekijken, kun je ze op 06-… bereiken.
 • Als je even laat weten wanneer je komt, zorgen papa en mama voor een schone luier aan mijn kont.
 • Als je van tevoren even belt en aan mijn papa en mama vertelt wanneer je mijn luier komt verschonen. Dan zal ik u met een volle belonen.
 • Bel even en je zult wat moois beleven.
 • Bel je mijn papa even voordat je ons met bezoek komt vereren. Dan weet hij gelijk hoeveel beschuitjes hij moet smeren.
 • Bel, kom en bewonder!
 • Benieuwd naar ons kleine ventje, kom naar ons appartementje.
 • Bezoek vinden we fijn, maar we willen eerst een poosje met zijn drietjes zijn.
 • Bezoek vinden we gezellig! Graag even een berichtje vooraf.
 • Bezoek? Gezellig! 06- …
 • Druk met jurkjes, luiers en flesjes. Wil je komen, bel dan eventjes.
 • Een beschuitje eten? Laat het ons even weten!
 • Een bezoekje vinden we fijn, geef dan wel even een sein.
 • Een hartelijk verzoekje, bel even voor een bezoekje.
 • Een vriendelijk verzoek, tussen 12 en 15 en na 22 uur geen bezoek.
 • Een vriendelijk verzoekje, bel voor een bezoekje.
 • Gezellig een beschuitje eten? Laat het ons graag even weten: 06-…
 • Het is zeker niet verplicht, maar ook jij mag komen kijken naar mijn mannetjes kleine gezicht.
 • Ik laat me graag bewonderen maar bel m’n papa en mama eerst even.
 • Kom je onze kleine engeltje ook bekijken? Laat het ons dan blijken.
 • Kraamvisite is dolle pret maar af en toe duiken wij toch even in bed.
 • Leuk als je langs wilt komen! Bel je even van tevoren?
 • Mama en de baby rusten van twaalf tot twee en na tienen doet ook papa mee.
 • Mama en ons ukkie doen tussen 12 en 15uur een tukkie.
 • Nieuwsgierig naar ons baby? Bel even en kom gauw op visite!
 • Omdat we niet weten wanneer de baby mama’s melk wil drinken, laat voor een bezoekje de telefoon even klinken.
 • Onze kraamhulp is goed afgericht, zonder afspraak blijft de deur dicht.
 • Op wie hij het meest lijkt? Het is het beste als je zelf even kijkt. Bel even van tevoren.
 • Op wie zal ik lijken? Een telefoontje en je kunt me bekijken.
 • Teentjes tellen? Graag even bellen.
 • Tussen 13 u. en 15 u. liggen mama en ik te slapen en na 22 u. begint ook mijn papa te gapen.
 • Tussen 13 en 15 doen wij met het ukkie even een lekker tukkie.
 • Van 12 tot 15 uur ben ik stil omdat mama dan slapen wil.
 • Van 12 tot 15 uur doen mama en ukkie samen even een tukkie.
 • Voor bezoek graag even bellen.
 • Voor de aah’s en ooh’s mag je komen wanneer je wil, maar geef van te voren een gil.
 • We nodigen je uit om een kijkje te nemen naar onze kleine spruit.
 • Wil je de baby komen bekijken? Op dit telefoonnummer kun je ons bereiken. 06-….
 • Wil je even bellen als je je voor komt voorstellen?
 • Wil je komen kijken naar ons kleintje, geef ons dan eerst een seintje.
 • Wil je luier komen ruiken, eerst de telefoon gebruiken.
 • Wil je me bezoeken dan moet je me eerst even boeken. 06-…..
 • Wil je mij ontmoeten? Bel even mijn papa en mama, dan kun je mij groeten.
 • Wil je mijn luier komen verschonen. Bel even, dan zal ik je met een volle belonen!
 • Wil je mijn oogjes zien twinkelen, laat de telefoon dan even rinkelen.
 • Wil je zijn 10 vingertjes en teentjes tellen dan even van tevoren bellen.
 • Wil je beschuit met muisjes komen eten? Laat het dan eerst mijn mama en papa weten.
 • Wil je mijn ogen zien twinkelen, laat dan eerst de telefoon rinkelen.
 • Wil je vooraf even bellen, als je jezelf voor komt stellen.
 • Ze is zo bijzonder, bel en bekijk ons wonder!

Foto: Feestbeeb.nl

6 Reacties